Προχωρούν οι ετοιμασίες για το Olympic Yacht Show 2020

30 Ιουνίου 2020

H ΟΝDECK Εvents σε συνεργασία με την Olympic Marine SA ανακοινώνουν το OLYMPIC YACHT SHOW 2020, μια διοργάνωση για την premium κατηγορία σκαφών που φιλοδοξεί να αποτελέσει την επανεκκίνηση της αγοράς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 01 – 04 Οκτωβρίου 2020 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Συγκεκριμένα το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) της premium κατηγορίας. Στην Ελλάδα είναι η μοναδική πλωτή έκθεση σκαφών με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία (yachts) και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Οι μεγαλύτερες Εταιρίες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

Η ONDECK Media - με επικεφαλής τον Γεράσιμο Γερολυμάτο - διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine SA, το 1ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό.

«Το Olympic Yacht Show είναι μία πλωτή έκθεση σκαφών που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την πολυεπίπεδη αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς».

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι Εκθέτες, το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής.

Ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης είναι σαφής και πραγματικός. Την Επικοινωνία και προβολή στο εξωτερικό έχει αναλάβει το διεθνώς καταξιωμένο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων "SAND PEOPLE COMMUNICATION" με έδρα την Ελβετία και πολύχρονη εμπειρία στο Marine & Luxury industry.

Την χωροταξική μελέτη έχει αναλάβει η βραβευμένη Εταιρεία Χρυσή Τομή Collective Architects.

To Olympic Yacht Show τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Σεβόμενοι την Δημόσια Υγεία είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τις Αρχές για την διασφάλιση των απαιτούμενων προϋποθέσεων διεξαγωγής. Σε κάθε περίπτωση οι Διοργανωτές θα ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και τη πολιτείας. Οι ενδιαφερόμενοι και όλοι οι συντελεστές θα έχουν ενημέρωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη και όλοι ευχόμαστε σε μια επαναφορά της κανονικότητα ώστε να υποστηριχτεί ο κλάδος και να επανέλθει πιο δυναμικά το 2021.