LAVRIO WEATHER LAVRIO WEATHER
37° 41' 9 Ν-24° 03' 3 Ε
Canale V.H.F. 9

Olympic Yacht Show 2021

29 Σεπτεμβρίου 2021

 

Το premium event της χρονιάς, που θα τοποθετήσει την Ελλάδα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο 2021 στο Σούνιο. Με αισιοδοξία και θετική ματιά, η ONDECK Μedia & Events, με πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων, συνεχίζει τις προετοιμασίες για την άρτια διοργάνωση του 1ου Olympic Yacht Show. Η εκδήλωση αναβλήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο λόγω των μέτρων της πανδημίας και καλώς εχόντων των πραγμάτων, προγραμματίζεται για το φετινό φθινόπωρο για την περίοδο 01–05 Οκτωβρίου 2021. Φέτος έχει προστεθεί μια επιπλέον ημέρα προκειμένου να πραγματοποιηθούν sea trials για την κατηγορία των day boats & super ribs. Το OLYMPIC YACHT SHOW θα πραγματοποιηθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Σούνιο και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στόχος της εκδήλωσης, είναι να καταστεί γόνιμo πεδίο επικοινωνίας για τη μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία, στον τουρισμό υψηλών προδιαγραφών, αλλά και την επιχειρηματική δραστηριότητα που δημιουργεί ο κλάδος. Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale), που ανήκουν στην premium κατηγορία. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine AE, το 1ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με την αντίστοιχη αγορά στο εξωτερικό.

Το πολυαναμενόμενο ραντεβού για την αγορά του Yachting θα ταξιδέψει τους απανταχού φίλους της θάλασσας με παγκόσμιες πρεμιέρες εν πλω και γενικότερα, τη συμμετοχή της ελίτ του χώρου της Θαλάσσιας Αναψυχής. Έχοντας ήδη συγκεντρώσει το διεθνές ενδιαφέρον με άρθρα σε έγκυρα media του εξωτερικού το Olympic Yacht Show αποτελεί μία πλατφόρμα που τονίζει πως η Ελλάδα, όχι μόνο εξακολουθεί να αποτελεί πρωταγωνιστή του Yachting, αλλά ταυτόχρονα ότι μπορεί να βγει νικήτρια από μία ακόμα δύσκολη μάχη. Με επιβεβαιωμένη την εξωστρέφεια της εκδήλωσης, το Olympic Yacht Show εντάχθηκε στο επίσημο πρόγραμμα δράσεων της Επιτροπής 2021. Highlights Στο πλαίσιο του θεματικού άξονα δράσεων, με τίτλο «Το 2021 ως παράθυρο για την Ελλάδα του Μέλλοντος», το 1ο Olympic Yacht Show, πληρώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις, συμπεριλήφθηκε στο ημερολόγιο δράσεων της Επιτροπής, με το project να παρουσιάζεται στο διαδραστικό χάρτη στην ηλεκτρονική της σελίδα https:// www.greece2021.gr. Ως ένα premium event που θα ανοίξει ένα παράθυρο προβολής της Ελλάδας σε κάθε γωνιά του πλανήτη, το Olympic Yacht Show δεν θα μπορούσε να μην εκπροσωπείται από ηγετικές μορφές της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής και όχι μόνο.

Jaguar Land Rover | Platinum & Title Sponsor

Platinum & Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021 είναι η εταιρεία Jaguar Land Rover.

H Jaguar Land Rover, μια από μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες παγκοσμίως θα είναι Platinum & Title Sponsor για την εκδήλωση 2021, με ισχυρή παρουσία και τοποθέτηση ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα test drive από τους επισκέπτες. Σύσσωμη η Εταιρεία θα δώσει δυναμικό παρών και τα οχήματα της θα είναι σε περίοπτη θέση.

The Ambassadors

Ως Ambassador, η δραστήρια Ελληνίδα επιχειρηματίας, κα Σοφία ΒαχάρηΤσουβελεκάκη, δήλωσε: «Η Ελλάδα πρέπει να έχει ένα event υψηλών προδιαγραφών γιατί η ναυτοσύνη είναι μέσα μας και γιατί αισθάνεσαι μια περηφάνια όταν βλέπεις να κυματίζει ελληνική σε σκάφος». Ως Ambassador ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ), είπε στο OnDeck: “Το yachting, και δει το high end του, είναι μια ειδική μορφή τουρισμού που πρέπει η Ελλάδα λόγω της τοποθεσίας και της φυσικής της ομορφιάς της να εκμεταλλευτεί.

Athens Medical Group | Supporter & Medical Partner

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μεγαλύτερος ελληνικός πόλος υγείας στη χώρα μας παρέχει, για μία ακόμα φορά, την ιατρική υποστήριξη σε κορυφαίες διεθνείς εκδηλώσεις, όπως αυτή του Olympic Yacht Show. | Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μεγαλύτερος ελληνικός πόλος υγείας στη χώρα μας παρέχει, για μία ακόμα φορά, την ιατρική υποστήριξη σε κορυφαίες διεθνείς εκδηλώσεις, όπως αυτή του Olympic Yacht Showκαι να κατακτήσει τη θέση που της αξίζει. Μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς για yachting στον κόσμο!”.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει αναλάβει την Ιατρική Κάλυψη των υγειονομικών αναγκών που τυχόν προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του OLYMPIC YACHT SHOW, με Κινητή Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, επανδρωμένη με εξειδικευμένους διασώστες. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ιδρύθηκε το 1984 από το Δρ. Γ. Αποστολόπουλο. Σήμερα 36 χρόνια μετά, ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονα νοσοκομεία με χωρητικότητα 1.200 νοσηλευτικών κλινών και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 άρτια καταρτισμένους κι εξειδικευμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Απασχολεί περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους, σε καθεστώς πλήρους απασχόλησης, ενώ παράλληλα, διαθέτει 4 ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα στη Ρουμανία, με την επωνυμία MEDSANA